Кавомашина в офісі - купівля чи оренда?

   Сьогодні я хочу поділитися своїм практичним досвідом з дуже важливого питання – що ефективніше і вигідніше, купити в офіс кавову машину або орендувати кавомашину.

   Отже, Ви вирішили орендувати кавоварку та заохотити своїх співробітників і побалувати їх смачною кавою, щоб вони могли збадьоритися, підняти собі настрій і з ще більшим прагненням приступити до своїх обов'язків? Для цього Вам в першу чергу знадобиться якісний і сучасний кавовий апарат. Але як це краще зробити – купити чи орендувати його?

Багато хто вважає, що найкращим способом є оренда - а моделі кавомашин можна постійно змінювати і сервіс для них надаватиметься краще. Однак, повірте моєму багаторічному досвіду – не все так просто, як здається на перший погляд.

   По-перше, компанії, які надають в оренду кавомашини – це не благодійні організації. Вони обов'язково повернуть вартість апарату в орендних платежах або у вартості кави, що поставляється разом з ним. Але при цьому компанія обов'язково врахує у цих платежах і всі можливі ризики. Як показує практика, при оренді кавомашини їх власники прагнуть повністю повернути її вартість за 12, у крайньому випадку – за 18 місяців. Але при цьому кавомашина залишиться у власності орендодавця. Сучасні кавоварки від надійних виробників (а я впевнений, що саме такі Ви і розглядаєте для комфорту своїх співробітників) можуть прослужити і 3, 4 і 5 років. Так, питається – навіщо платити більше саме Вам? Та ще й через рік-півтора повернути кавомашину, щоб орендодавець і далі продовжував заробляти на ній.

   Оренда кавоварки Ще один міф, який я хочу розвіяти – це те, що сервіс, який Вам надаватиметься буде гіршим, якщо сервісна компанія піклуватиметься про Вашу, а не про власну машину. Друзі, повірте експерту з 20-річним досвідом! Компанії заробляють не на продажу кавомашини, а на постачанні кави. Відповідно, що більше кави вип'ють співробітники – то прибутковіший бізнес постачальника. Тому, постачальник кави однаково якісно піклуватиметься як про Вашу власну, так і про орендовану кавомашину. Адже вона повинна варити смачну та ароматну каву, а не простоювати поламаною чи нудьгувати без використання через невірні налаштування.

   Ще одним плюсом наявності власної кавомашини є те, що на нашому ринку все більшу популярність набирають програми Traid-in. Ви можете здати свою стару машину постачальнику обладнання, отримавши відчутну знижку на придбання нового, більш сучасного апарату. Суцільна економія!

Є ще кілька секретів. Яких? Дуже корисних) А щоб їх дізнатися – запрошую Вас на мій YouTube канал і там я поділюся цією не менш важливою інформацією.
   Сподіваюся, мої поради виявляться для Вас корисними! Зважайте, аналізуйте та заощаджуйте свої ресурси! І пийте смачну каву!
До зустрічі, друзі, та приємної Вам насолоди від смачної кави!    Олександр Мишко СЕО CoffeeMaster